Onze medewerkers

Kamps & De Vries Makelaars

Mark Kamps
Mark Kamps
Beëdigd Makelaar OZ
Gedreven in zijn werk en altijd in voor een grap, dat is zeker van toepassing op Mark. Een zeer betrokken makelaar, met kennis van elke wijk in Groningen en vrijwel elk dorp in Noord-Drenthe. Wat een goede dag voor Mark is? In principe elke dag, maar als een tevreden klant de deur uitloopt, dan is hij echt in zijn element.
Jacob de Vries
Jacob de Vries
Beëdigd Makelaar OZ
De “rots in de branding”, dat is typisch Jacob en dat merk je ook in zijn werk als makelaar en taxateur. Rustig, weloverwogen en sterk in de communicatie met zijn klant. Door zijn jarenlange ervaring, kent hij letterlijk bijna elke huis in Groningen van binnen en buiten. Wat een goede dag is voor Jacob? In principe elke dag met mooie transacties, maar het afronden van juist de moeilijkste aan- of verkoop, dat is Jacob ten voeten uit.
Tessa de Haan
Tessa de Haan
Officemanager
De “spin in het web” op kantoor, dat is van toepassing op Tessa. Wil je een afspraak inplannen voor een bezichtiging, dan krijg je Tessa aan de lijn, wil je een woningbrochure, dan regelt zij dat. Of zie jij een bericht van Kamps en De Vries Makelaars op social media, dan mag je er vanuit gaan dat Tessa die geplaatst heeft. Wat een goede dag is voor haar? Als alles reilt en zeilt en de klant blij is, dat geeft haar energie.