Jouw huis verkopen in Groningen en omgeving

Bij Kamps en De Vries Makelaars ben jij aan het goede adres


Heb je met veel plezier in je huis gewoond, maar ben je toe aan grotere of juist kleinere woning? Of is er een andere reden waarom jij je huis wilt verkopen? Wij weten als geen ander dat een huis verkopen een grote beslissing is, waar veel bij komt kijken. Denk alleen al aan de styling, het maken van goede foto's en het opstellen van een koopakte. Maar ook de bezichtigingen en het opstellen van de koopakte. Het is fijn als je dit uit handen kunt geven aan een makelaar, die je vertrouwt en waarmee je een klik hebt. Wij hopen dat wij dat voor jou kunnen zijn. Want wij gaan voor het maximale resultaat: de beste prijs en de beste voorwaarden.

Denk jij dat wij iets voor jou kunnen betekenen en dat wij als makelaar wel bij jou passen? Om dat uit te proberen hebben wij iets voor jou bedacht. Dit noemen wij Proefverkopen: Probeer onze dienstverlening nu 3 maanden gratis en bevalt het niet? Dan kun je na 3 maanden kosteloos stoppen! Meer weten, maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij brengen in dit gesprek je wensen en eisen in kaart en je krijgt altijd een gratis waardebepaling.Meer weten over proefverkopen H&W Makelaars


Tip van Kamps en De Vries


Pas verkopen als jij er aan toe bent: Virtueel verkopen! 

Heb je plannen om je huis te verkopen? H&W Makelaars Den haag maakt jouw huis verkoopklaar!Heb je plannen om je huis te verkopen, maar ben je er nog niet helemaal aan toe, omdat je nog geen andere woning hebt gevonden? Wij snappen dat het in deze markt moeilijk is om een huis te vinden in Groningen. Daarom hebben wij iets bedacht: Virtueel Verkopen. Met Virtueel Verkopen maken wij jouw woning alvast verkoopklaar, maar zetten ‘m nog niet officieel “online”. Alleen serieuze kopers krijgen achter de schermen jouw huis te zien. Met Virtueel Verkopen kun je je dus rustig oriënteren op een andere woning en ontdekken hoe je eigen woning in de markt ligt. Wil je meer weten? Klik dan op de onderstaande button. 


Meer weten over proefverkopen H&W MakelaarsWaarom jouw huis in Groningen verkopen met Kamps en De Vries?

Elke verkoop verdient een eigen aanpak en dus een persoonlijk advies. Tijdens het eerste gesprek, bepalen we samen met jou de te nemen stappen, de te volgen verkoopstrategie en uiteraard het kostenplaatje. Door hier vooraf duidelijke afspraken over te maken, weet je als klant waar je aan toe bent en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.
 

 Al meer dan 30 jaar ervaring in de woningmarkt van de stad Groningen en omgeving;
 Doelgericht en kundig advies, gecombineerd met persoonlijk contact;
 Uitgekiende marketingstrategie, zowel offline als online;
 Succesvolle verkoopstrategie op basis van jouw situatie; 
 Je kunt ons 3 maanden gratis testen met de actie proefverkopen:
klik hier voor meer informatie.

 Onze klanten geven ons een 9.3

op onze verkoop dienstverlening


Reviews Woonaccent Makelaars Hoogeveen

Wij zijn benieuwd waarom jij je huis wilt verkopen. Vul het formulier hieronder in om een kennismakingsgesprek in te plannen. Je kunt ons ook direct bereiken via: 050 - 31 11 640.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring