Jouw huis verkopen in Groningen en omgeving

Bij Kamps en De Vries Makelaars ben jij aan het goede adres

Heb je met veel plezier in je huis gewoond, maar ben je toe aan grotere of juist kleinere woning? Of is er een andere reden waarom jij je huis wilt verkopen? Wij weten als geen ander dat een huis verkopen een grote beslissing is, waar veel bij komt kijken. Denk alleen al aan de styling, het maken van goede foto's en het opstellen van een koopakte. Maar ook de bezichtigingen en het opstellen van de koopakte. Het is fijn als je dit uit handen kunt geven aan een makelaar, die je vertrouwt en waarmee je een klik hebt. Wij hopen dat wij dat voor jou kunnen zijn. Want wij gaan voor het maximale resultaat: de beste prijs en de beste voorwaarden.

Denk jij dat wij iets voor jou kunnen betekenen en dat wij als makelaar wel bij jou passen? Om dat uit te proberen hebben wij iets voor jou bedacht. Meer weten, maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij brengen in dit gesprek je wensen en eisen in kaart en je krijgt altijd een gratis waardebepaling.

 

Waarom jouw huis in Groningen verkopen met Kamps en De Vries?

Elke verkoop verdient een eigen aanpak en dus een persoonlijk advies. Tijdens het eerste gesprek, bepalen we samen met jou de te nemen stappen, de te volgen verkoopstrategie en uiteraard het kostenplaatje. Door hier vooraf duidelijke afspraken over te maken, weet je als klant waar je aan toe bent en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.
 

  •  Al meer dan 30 jaar ervaring in de woningmarkt van de stad Groningen en omgeving;
  •  Doelgericht en kundig advies, gecombineerd met persoonlijk contact;
  •  Uitgekiende marketingstrategie, zowel offline als online;
  •  Succesvolle verkoopstrategie op basis van jouw situatie; 

Wij zijn benieuwd waarom jij je huis wilt verkopen. Vul het formulier hieronder in om een kennismakingsgesprek in te plannen. Je kunt ons ook direct bereiken via: 050 - 31 11 640.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring